خورش قیمه یکی از غذاهای ایرانی است و طرفداران زیادی دارد و تقریبا معدود افرادی هستند که این غذا را دوست نداشته باشند. این خورش به همراه پلو سرو می‌شود و همچین در بعضی از مناسبت‌های مذهبی از آن به عنوان نذری استفاده می‌کنند.

 

مواد لازم:

  • گوشت گوسفند: 400 گرم
  • لپه : دو پیمانه
  • سیب زمینی : دو عدد
  • پیاز : دو عدد
  • لیمو عمانی : سه عدد
  • رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذاخوری
  • روغن مایع، نمک، فلفل سیاه و زردچوبه : به مقدار لازم

 

دستور پخت:

گوشت گوسفند را با کمی روغن و فلفل سیاه و زردچوبه تفت می دهیم تا رنگ‌ گوشت عوض شود. لپه خیس شده را اضافه می کنیم و کمی با گوشت تفت می دهیم.

سپس رب گوجه را اضافه می کنیم تفت می دهیم تا بوی خامی رب گرفته شود و رنگ خوبی به خورش بدهد. پنج لیوان آب جوش اضافه کرده و با شعله ی بالا اجازه می دهیم خورش قیمه به جوش بیاید. بعد از اینکه به جوش آمد شعله گاز را کم می کنیم تا خورش نیم پز شود.

حدود دو ساعت که از پخت خورش گذشت دو عدد پیاز متوسط را خرد کرده و با روغن و کمی زردچوبه تفت می دهیم. وقتی طلایی شدند به خورش اضافه می کنیم. لیمو عمانی رو همان ابتدا سوراخ می کنیم و روی لیموها آب جوش می ریزیم و یه زیراستکان روی استکان میگذاریم و بعد از دو ساعت آب آن را خالی میکنم تا تلخی لیمو گرفته شود.

بعد از اضافه کردن پیاز لیمو عمانی را اضافه می کنیم و بعد میگذاریم تا خورش جا بیفتد. در نهایت سیب زمینی ها را سرخ می کنیم و به خورش اضافه می کنیم.





آشپزباشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

Dana Scott دانلود John اینجا پای دلی در میان است... قلب قلم رنگ کار ساختمان موزیک هاب / دانلود آهنگ های جدید عــــــ♥ـــشق مـــ♥ـــن دونگـــ♥ـی