خورش بامیه یکی از انواع خورش های خوشمزه و معروف ایرانی است. اصالت این خورش متعلق به جنوب کشور است ولی به خاطر طعم فوق العاده اش تقریبا در تمام کشور طبخ می شود.

 

مواد لازم:

  • بامیه: 200-300 گرم
  • گوشت : 300 گرم
  • پیاز: یک عدد متوسط
  • سیر: دو حبه
  • رب گوجه فرنگی : سه قاشق غذا خوری
  • آب لیموی تازه : به مقدار لازم
  • روغن : به مقدار لازم
  • نمک و فلفل و زردچوبه : به مقدار لازم

 

 

دستور پخت:

 ابتدا گوشت را تکه کنید و با یک عدد پیار رنده شده و مقداری آب روی حرارت قرار دهید تا گوشت بپزد. در اواسط پخت گوشت رب گوجه فرنگی را در مقداری روغن تفت دهید و به همراه آبلیمو به خورش اضافه کنید.

 در زمان خرید بامیه‌ها، سعی کنید بامیه‌های ریز را انتخاب کنید و در زمان شستن، دنباله بامیه را آنقدر نچینید که سوراخ و در حین پخت لعابش به خورشت وارد شود. بامیه‌ها را پاک کنید و در آب سرد بریزید. کمی نمک رویشان بپاشید و بعد از نیم ساعت آنها را از آب بیرون بیاورید و زیر شیر بگیرید تا کاملا تمیز شوند. سپس بامیه‌ها را در آبکش بریزید.

در تابه مقداری روغن بریزید و بامیه‌ها را به شکلی سرخ کنید که رنگشان قهوه‌ای ملایم شود. پیاز را نگینی و ریز خرد کنید و در روغن سرخ کنید.  بامیه‌ها را در خورش بریزید و نیم ساعت دیگر به پخت ادامه دهید تا خورشتان جا بیفتد.

وقتی آب خورش به اندازه دلخواهتان شد، زیر آن را خاموش کنید.




آشپزباشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

مهندسی پزشکی مطالب سرگرمي ققنوس چای لاغری تفریحات سالم موبایل تک ستاره استهبان سایت ترفندهای تعمیراتی