خورش فسنجان یکی از دوست داشتنی ترین و خاص ترین خورش های ایرانی است. خورش فسنجان از مجلسی ترین و گران قیمت ترین خورش های ایرانی محسوب می شود. 

خورش فسنجان با طعم‌های مختلف و انواع مختلف گوشت در شهرهای مختلف طبخ می‌شود. مثلا گیلانی‌ها معمولا فسنجان را ترش و با مرغ، بوقلمون یا اردک و حتی گاهی با گوشت بلدرچین درست می‌کنند. در برخی شهرها فسنجان را شیرین می‌خورند و بعضی‌ها هم آن را ملس و عده‌ای هم نمکی دوست دارند. بعضی هم ترجیح می‌دهند با گوشت قلقلی فسنجان درست کنند. 


مواد لازم 

  • پیاز بزرگ : ۱ عدد
  • مغز گردو : ۳۰۰ گرم
  • سینه یا ران مرغ : ۴ تکه
  • شکر : ۲ قاشق غذاخوری
  • روغن مایع : به اندازه کافی
  • رب انار : ۴ قاشق غذاخوری
  • نمک، فلفل سیاه و زردچوبه : به اندازه کافی


 

دستور پخت:

پیاز‌ها را رنده کنید، یک قابلمه برداشته و آن‌ها را با مقداری روغن تفت دهید سپس مقداری زردچوبه اضافه کنید.

مغز گردوی آسیاب شده را به همراه پیاز رنده شده و 3 پیمانه آب داخل قابلمه میریزیم و روی حرارت بالای گاز قرار میدهیم تا به جوش بیاید.

بعد از سه چهار دقیقه تفت دادن گردو و پیاز، رب انار را اضافه کنید و مجدداً چند دقیقه تفت بدهید. 

تکه‌های مرغ را به مقداری نمک، و فلفل آغشته کنید و در مقداری روغن تفت دهید. 

مرغ‌ها را به مخلوط پیاز و گردو اضافه کرده و چند لیوان آب را روی مواد بریزید. در همین مرحله اگر اهل فسنجان شیرین هستید، شکر را اضافه کنید.

شعله را زیاد کنید تا آب خورش به جوش آید سپس شعله را ملایم کرده و در قابلمه را ببندید.

هر از چند گاهی خورش را هم زده و منتظر بمانید تا به مدت ۳ تا ۴ ساعت خورش جا افتاده و روغن بیاندازد. خورش فسنجان جا افتاده و مجلسی شما بعد از این زمان آماده است.


آشپزباشی

مشخصات

تبلیغات

محل تبلیغات شما
محل تبلیغات شما محل تبلیغات شما

آخرین وبلاگ ها

برترین جستجو ها

آخرین جستجو ها

آگهی ترحیم شواليه سياه سینماهای تهران و فیلم های در حال اکران در آنها عاشقانه ترين وب سايت عاشقانه=چشمان سبز دیزل ژنراتور بَلْ‌وا جی درس | پاورپوینت | نمونه سوال | جزوه | دهم یازدهم دوازدهم beautifulltime راه های داشتن یک شرکت موفق Marcus